Raviurheilu on minun mielestäni ennenkaikkea haaveita. Unelmia menestyksestä ja uskoa omaan tekemiseen.
Hevosihmisiltä haaveet eivät koskaan lopu. Minun pitkäaikanen suuri haave omasta tallista toteutui kesällä 2008.
Lohkoamisen yhteydessä tallitontti sai osuvan nimen; haavemaa.


Tallissamme asuu neljä suomenhevosta, joiden kanssa touhutessa kaikki mahdollinen vapaa-aikani kuluu.

Tämä blogi pitää sisällään ajatuksiani raviurheilusta, elämästä yleensäkin ja juttua hevostemme arjesta.



9.9.2013

Meidän kesä

Sain jokin aika sitten Hannalta kuvahaasteen meidän kesää 2013 koskien. Säännöt olivat seuraavat:
"Laita seitsemän kuvaa kesästäsi, selitä kuvat vain yhdellä sanalla ja haasta sen jälkeen seitsemän muuta blogia tekemään sama".

Ensinnäkin kiitos Hannalle, tämä oli mukava haaste toteuttaa! Tai olisi ollut, jos kuvia ja toinen toistaan upeampia tapahtumia olisi ollut tältä kesältä niin paljon. Lopulta selasin kuvakansioitani valtavan kauan ja pohdin, miten kummassa koko kesän hienouden saisi poimittua vain seitsemään kuvaan. Todellisuudessa olisin halunnut laittaa tähän ainakin 70 kuvaa, mutta pitkän harkinnan tuloksena tässä seitsemän kuvaa ja seitsemän sanaa kertomaan jotain meidän tallin kesästä 2013.

Kanuunakoelähtö

Valiojuoksija

Onnellisuus

Treenausta

Menestystä

Haave

Ufoilu

Olen jälleen tylsä, enkä haasta tähän erikseen ketään (paitsi nyt ehkä Merjan...), mutta toivon, että mahdollisimman moni innostuisi toteuttamaan haasteen omassa blogissaan. Vaikka tuntuu, että kesästä ei edes ole kauan, tai että se jatkuu oikeastaan yhä, niin olipahan silti ihana pysähtyä hetkeksi kuvien avulla muistelemaan kesän tapahtumia ja tunnelmia. Tehkää tekin samoin!

2 kommenttia:

  1. Kiitos sulle ihanasta blogista! Mukava seurata teidän hevosten menestymistä. Toivottavasti Salaisuus-Rok palaa radoille vielä entistä ehompana. Sellaista se on noitten urheilijoiden kanssa, välillä tulee huoltotaukoja. Itsekin painin 4 v. suokkiruunan kanssa milloin minkäkin vaivan kanssa.. No, jos enskesänä pääsis edes koelähtöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi ihanasta ja mieltä piristävästä kommentistasi! :)

      Toivon kyllä itsekin kovasti, että Salama vielä kuntoutuisi jalkansa kanssa kilpailukuntoon. Tamma on juossut tänä kesänä ihan yli odotusten, joten kieltämättä kutkuttaisi ajaa sillä vielä kilpaa.

      Asia on kyllä juuri niinkuin sanoit, urheilija ei tervettä päivää näe, ja aina kolottaa jostain. Huoltotaukoja täytyy pitää, välillä lyhempiä ja välillä pidempiä. Raviurheilu on tällä hetkellä Suomessakin niin kovaa, että ei siellä pärjää kuin hyvinhoidetuilla, kunnossa olevilla hevosilla.

      Tsemppiä Sinulle hevosesi kanssa, kyllä ne vaivat ja vaikeudet jossain vaihessa helpottuu. Nelivuotiaalla on monesti vielä paljon "lastentauteja", jotka kyllä helpottuvat iän myötä hevosen voimistuttua.

      Poista