Raviurheilu on minun mielestäni ennenkaikkea haaveita. Unelmia menestyksestä ja uskoa omaan tekemiseen.
Hevosihmisiltä haaveet eivät koskaan lopu. Minun pitkäaikanen suuri haave omasta tallista toteutui kesällä 2008.
Lohkoamisen yhteydessä tallitontti sai osuvan nimen; haavemaa.


Tallissamme asuu neljä suomenhevosta, joiden kanssa touhutessa kaikki mahdollinen vapaa-aikani kuluu.

Tämä blogi pitää sisällään ajatuksiani raviurheilusta, elämästä yleensäkin ja juttua hevostemme arjesta.27.3.2011

R.R. Samu

Ei kahta ilman kolmatta...
Tallin uusin asukki ja seuraavien vuosien ikuisuusprojekti näyttää tältä:
Tarkempi selostus yhdensortin heräteostoksesta tulossa joskus, kun aikaa olisi muuhunkin kuin töissä käymiseen ja tallilla touhuamiseen...

10 kommenttia:

 1. Ihana! Täytyi heti käydä tutkiin, sukuakin riittää:)

  VastaaPoista
 2. No mutta hyvänen aika, uusi hevonen!!
  Onnea kovasti, jäämme odottelemaan lisää tarinaa siitä :D

  VastaaPoista
 3. Montako pulloa Samuun jo meni vetrolin shineä?:d Kuvasta päätellen harja ainaki on selvä ja sitä se tuskin aiemmin oli.;)

  VastaaPoista
 4. Tämä varsa on kyllä komea!! Jonna: jotain pulloja siellä oli käytetty kun varsa niin komeasti kiilsi kun kävin katsomassa =)

  VastaaPoista
 5. Hieno on! Lisäinfoa heti ku ehdit kiitos :) Samoin noista Toholammin raveista!

  VastaaPoista
 6. tosi hieno varsa!! :) :)

  VastaaPoista
 7. Mara: Suku olikin suurin syy säälin jälkeen ostopäätöstä tehdessä. Minun mielestäni Samulla on hieno emälinja, jolla on jo paljon jälkeläisnäyttöjä. Eikä haittaa yhtään, että emä on valioaikainen. :) Tulevaisuus näyttää sitten, kuinka suuton suikunerolainen tästä tulee... ;)

  Haliponi: Kiitos, onnea totisesti tämän(kin) kanssa vielä tarvitaan. Työmaata on edessä vielä niin paljon, että ihan hirvittää. Yritän ehtiä pian kirjoitella enemmälti selostusta.

  Jonna: Hah, ehkei Samun entisessä elämässä tosiaan oo paljon harjaa selvitelty... Mutta sillä on vielä niin vähän harjaa, ettei Vetrolin Shinea paljon kulu. ;) Mutta toki sitä on käytetty! Varsaparkaa hirvitti valtavasti moinen suihkuttelu, mutta minkäs teet, kaikkeen pitää vain tottua ja kauneudenhoitohan on tärkeää (siis ainakin hevosilla...) :D

  Merja: Ääh, toivottavasti siitä vielä joskus tulee komea... Pulloja ja purkkeja on ainakin jokaiseen lähtöön. ;)

  Laura: Kiitos, yritän ehtiä kirjoitella juttua mahdollisimman pian. Kamala kiirus ollut viime aikoina, jotenkin niin paljon tapahtumia elämässä tällä hetkellä... Paljon olisi kuitenkin asiaa kirjoitettavaksikin. :)

  Käpsy: Pitkäsivunen se ainakin on, muuta ei oikein tässä vaiheessa kyllä osaa sanoa. Tuu kattoon joskus vaikka Merjan kanssa! :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut uudesta hevosenalusta! :) Meillä myös haaveena varsa, ehkä myös tuosta omasta matamin möllikästä...sen aika näyttää :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Jaana! Samussa onkin työrupeamaa pitkäksi aikaa. Eipä oo ainakaan vapaa-ajan ongelmia, kun on näitä hevosia... Tarun varsottamisen kanssa saakin varmasti olla tavallista tarkempi, kun ensimmäinen varsan kanssa kävi huonosti. Mutta josko toinen kerta toden sanoisi. :)

  VastaaPoista
 10. Ensimmäisen varsan kuolema kyllä vähän pistää miettimään ja joka kevät/kesä oon varsotusta siirtänyt. Eläinlääkäreiden mukaan tammassa ei olis mitään vikaa ja varsominenkin sujui kuin oppikirjasta..Vain oriin valintaan pitäis kiinnittää huomiota. Eli siis välttää Murron Valoa ja sen lähisukulaisia..Toisaalta astutus, tamman terveys, varsominen sekä varsan alkutaival on myös tarkkaa aikaa..Eli voipi olla ku tätä asiaa tarkemmin mietin, että hommaan joku päivä ihan jo valmiin nuoren hevosen projektiksi Tarun kaveriks..Ehkäpä jonku enemmän tuohon lännentouhuihin soveltuvan..

  VastaaPoista