Raviurheilu on minun mielestäni ennenkaikkea haaveita. Unelmia menestyksestä ja uskoa omaan tekemiseen.
Hevosihmisiltä haaveet eivät koskaan lopu. Minun pitkäaikanen suuri haave omasta tallista toteutui kesällä 2008.
Lohkoamisen yhteydessä tallitontti sai osuvan nimen; haavemaa.


Tallissamme asuu neljä suomenhevosta, joiden kanssa touhutessa kaikki mahdollinen vapaa-aikani kuluu.

Tämä blogi pitää sisällään ajatuksiani raviurheilusta, elämästä yleensäkin ja juttua hevostemme arjesta.29.4.2014

Listoilla!

Ihmeiden aika ei ole ohi!

Sunnuntaiaamuna koitti se hetki, mitä viimeiset yhdeksän kuukautta on toivottu. Hetki, minkä takia kaikki mahdollinen hoito ja huolenpito on koitettu tehdä.Hetki, minkä eteen on kävelty, kävelty, kävelty, laseroitu, käyty klinikalla, kävelty, kävelty, kääritty, kylmätty, kävelty, ultrattu, hölkätty, kylmätty, treenattu, pelätty, hiitattu, ihmetelty, toivottu... Ja jonka toteutumiseen en minä ainakaan ihan jokaisena päivänä aina jaksanut uskoa.

Salaman sai ilmoittaa raveihin.

Salama on taas lähtölistoilla!!!! Sairastauko on ohitse ja jännevamman jälkeinen kilpaura avataan ensi lauantaina Oulun T75-kierrokselta.
Lähtö kolme, numero viisi auton takaa, täyden matkan ryhmä. Tauko on ollut niin pitkä eikä hiiteillä ole kovaa ajettu, että on ihan turha elätellä vielä minkäänlaisia menestysmahdollisuuksia. Mutta Salama on jo suuri voittaja lähdön lopputuloksesta riippumatta. Salama tuli kuin tulikin vielä takaisin.
Tiedän, että tamman jalka voi hajota koska tahansa uudestaan, mutta sitä suuremmalla syyllä, me aiomme nauttia vielä näistä ravihetkistä - Maailman sitkeimmän hevosen kanssa.


Salama jollain tämän kevään hiittireissuilla.

Vaikka Salaman tauoltapaluu on superhieno asia, himmentää lauantain ravifiilistä hiukkasen kuitenkin se seikka, että Aatu jää kotiin. Myös se ilmoitettiin Ouluun, kun vihdoin tuntuu, että palaset on saatu sen kanssa oikeille paikoilleen. Mutta. Aatun nimi löytyykin karsittujen listalta. Oulun T75-kierrokselle oli yllättävän paljon tunkua, eikä Aatun 580 pisteellä sitten loppujen lopuksi edes päästy viivalle asti. No, jotenkin tuo sopi tämän kevään ja tämän hevosen kohdalla ihan kuvioihin, starttiin ei tunnuta pääsevän ei sitten millään. Mutta pääasia kuitenkin toki on, että hevonen tuntuu taas terveeltä. Kesähän on vasta edessä.

2 kommenttia:

  1. Olin tänään raveissa kuvaamassa ja multa löytyisi pari kuvaa Salamastakin. :) Jos haluat, voin laittaa vaikka facebookissa ne sulle?

    VastaaPoista
  2. Voi, se olisi ihan mahtavaa, kuvat ovat enemmän kuin tervetulleita! Kiitos jo etukäteen.

    VastaaPoista