Raviurheilu on minun mielestäni ennenkaikkea haaveita. Unelmia menestyksestä ja uskoa omaan tekemiseen.
Hevosihmisiltä haaveet eivät koskaan lopu. Minun pitkäaikanen suuri haave omasta tallista toteutui kesällä 2008.
Lohkoamisen yhteydessä tallitontti sai osuvan nimen; haavemaa.


Tallissamme asuu neljä suomenhevosta, joiden kanssa touhutessa kaikki mahdollinen vapaa-aikani kuluu.

Tämä blogi pitää sisällään ajatuksiani raviurheilusta, elämästä yleensäkin ja juttua hevostemme arjesta.10.5.2011

Aatun ravikuviaRavikuvia on aina yhtä ihana saada muistoiksi etenkin hyvinmenneistä starteista. Meidän hovikuvaajamme Jonna ei valitettavasti päässyt kameran kanssa todistamaan Aatun avausvoittoa, mutta kaikeksi onneksi Nelli Tarkka oli kuvannut Aatua Ylivieskassa ja tässä hänen ottamiaan kuvia esille. Salaman lähtö oli ilmeisesti niin myöhään, että siihen aikaan ei enää kukaan jaksanut kameran kanssa aidan vieressä zuumailla. Mutta kiva, kun edes Aatusta saatiin kuvia. Niin olihan minullakin kamera mukana, mutta ei siltä jännitykseltä ja hermostumiselta pysty mihinkään kuvaamiseen keskittymään.... Sitä paitsi eikös ystävät olekin juuri sitä varten - että he kuvaavat, kun ei itse pysty. :) Eli Jennalta toivottavasti löytynee ravipäivältä vielä jotain kuvia? ;)

3 kommenttia:

 1. On kyllä hienoja kuvia! Jennan kuvia kans odotellessa =)

  VastaaPoista
 2. Hehee, juuri sitä vartenhan ystävät ovat. :) Kunhan vain omalta jännitykseltään kykenisivät käyttämään kameraa. ;) Yritän viikonlopun aikana siirtää kuvat koneelle ja katsoa, onko niissä ainuttakaan julkaisukelpoista otosta.

  Jenna

  VastaaPoista
 3. Merja: Kyllä nämä kuvat on aina niin ihania muistoja. :)

  Jenna: Hah, hyvä kun oot ymmärtänyt tämän ystävyyden ytimen. :D Varmasti sait hyviä kuvia, joten odotan vain, että päästäis lisäilemään niitä tänne ihmisten ilmoillekin. :)

  VastaaPoista