Raviurheilu on minun mielestäni ennenkaikkea haaveita. Unelmia menestyksestä ja uskoa omaan tekemiseen.
Hevosihmisiltä haaveet eivät koskaan lopu. Minun pitkäaikanen suuri haave omasta tallista toteutui kesällä 2008.
Lohkoamisen yhteydessä tallitontti sai osuvan nimen; haavemaa.


Tallissamme asuu neljä suomenhevosta, joiden kanssa touhutessa kaikki mahdollinen vapaa-aikani kuluu.

Tämä blogi pitää sisällään ajatuksiani raviurheilusta, elämästä yleensäkin ja juttua hevostemme arjesta.



1.4.2009

Aprillipäivä



Huhtikuu! Ihanaa! Kyllä tuo aika menee vain nopsasti, kohtahan on tätä kyytiä jo juhannus. Ja kuninkuusravit. ;) Tänään hevosia talliin viedessä kuulin, kuinka joutsenetkin jo huusi joelta. Aikasin nekin vain tulee tänne värjöttelemään, mutta onhan niiden saapuminen aina mukava kevään merkki.

Hevosille ei kuulu oikein mitään, sitä tavallista työn tekoa ja tarhassa oleskelua. Tänään kuvasin hetken hevosten auringonottamista. Aatu ei tietenkään voinu luopua pallostaan edes kuvauksen ajaksi, joten tässä todisteita, kuinka ylpeä pallonomistaja meidän pikkumies on... Salama taas olis poserannu vaikka kuinka kauan. Se vain kääntää päätään, että joko oot tältä sivulta ottanu kuvia, entäs tältä. Mikälie diiva luulee olevansa. Aatu on aika lailla jo kesäkarvassa, mutta Salamahan ei tahdo turkistaan luopua, ei sitten millään...


Salama kävi eilen Kauhavalla klinikalla hoidattamassa vasenta etupolveaan. Nyt täytyy muutama päivä ottaa rauhallisesti, mutta sitten saa alkaa taas ajelemaan. Minä oon tyytyväinen, että tuli nyt käytettyä tamma klinikalla, sillä jotenkin mun mielestä siitä näki heti tänään, kuinka parempi olo sillä oli. Ravissahan Salama ei kyllä liiemmin vaivojaan näytä, mutta just tuollanen toiselle ohjalle painaminen paljastaa tämän hevosen kohdalla aika hyvin, jos kaikki ei oo oikein kohdallaan. Nyt saa ite hyvillä mielin katella tulevia startteja parin viikon kuluttua, kun hevonen on ainakin hoidettu.

1 kommentti:

  1. Voi että Aatu on ihana pallonsa kanssa!:) Ja voi miltä diivalta Salli kuvassakin näyttää!:D

    VastaaPoista