Raviurheilu on minun mielestäni ennenkaikkea haaveita. Unelmia menestyksestä ja uskoa omaan tekemiseen.
Hevosihmisiltä haaveet eivät koskaan lopu. Minun pitkäaikanen suuri haave omasta tallista toteutui kesällä 2008.
Lohkoamisen yhteydessä tallitontti sai osuvan nimen; haavemaa.


Tallissamme asuu neljä suomenhevosta, joiden kanssa touhutessa kaikki mahdollinen vapaa-aikani kuluu.

Tämä blogi pitää sisällään ajatuksiani raviurheilusta, elämästä yleensäkin ja juttua hevostemme arjesta.



5.3.2009

Salama hiitillä

Mulla alkoi tällä viikolla työt teho-osastolla ja melko pökerryksissä kaikesta tiedonmäärästä tahtoo olla vieläkin. Mutta jospa se siitä vähitellen helpottuisi... Hevosia en oo ehtiny muutamaan päivään käydä tervehtimässä kuin vasta iltatallia tehdessä, kiitos noiden 12,5 tuntisten työvuorojen. Mutta niiden johdosta on sitten pitemmät vapaatkin ja sehän sopii. :)
Iskä oli Salaman kanssa eilen Kaustisella hiitillä. Matkassa mukana olivat myös Titta ja Terho. Ohjelmassa oli ollut vetoja hiittisuoralla, radalla oli käyty vain lämmittämässä hevoset. Molemmat olivat porhaltaneet hyvin. Iskä oli Salamaan kovin tyytyväinen, tamma on kovasti parantanut otteitaan niin kuin tavoitteena olikin nyt kun treeniä on kevennetty. Nyt se on paljon terävämpi (vaikkei katoksessa nuokkuessa sitä kyllä tästä uskoisikaan) ja ottaa treeniin oikealla tavalla vastaan. Kiitos Titalle Salaman lämmittämisestä, pesusta ja muustakin huoltamisesta. Illalla töistä tultuani pidin Salamaa vielä tunnin verran ulkona "verryttelemässä" ja sen jälkeen hoidin jalat.
Nyt siis tarkotuksena olis ruveta ilmotteleen Salamaa starttiin ja toivoa, että startit kehittävät nuorta hevosta lisää. Nyt kun sanon tämän ääneen, niin varmasti se kinkkaa huomenna kolmella jalalla. Mutta se riski vain on otettava.
Aatu on lomaillut taas muutaman päivän. Jospa tänään ehtisi käydä oripojankin ajamassa ja loppuviikko lenkkeltäis taas aktiivisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti